INMATEH - Agricultural Engineering

Vertical Scroll: Vertical Scroll:

 

POLITICA

 

Politica editorială a revistei INMATEH - AGRICULTURAL ENGINEERING JOURNAL

Revista īși propune să lărgească aria de cunoştințe a cititorilor, oferind o imagine de ansamblu a problemelor actuale relevante din domeniu.

Consiliul editorial cuprinde oameni de știință recunoscuți, care identifică subiectele de interes și ulterior, invită autorii care au activitate de valoare īn domeniile respective să publice īn această revistă rezultate ale cercetărilor lor. Primul pas constă īn analizarea īncadrării articolului īn topica revistei, după care sunt trimise pentru evaluare la evaluatori competenți īn domeniu, minimum 2 evaluatori (o listă de recenzori este disponibilă pe site-ul revistei).

INMATEH - AGRICULTURAL ENGINEERING JOURNAL solicită ca autorii să semneze o declarație care să precizeze că articolul este original și nu a fost publicat īnainte. Īn același timp , trebuie să fie furnizate sursele de date utilizate īn articol.

Toate articolele vor fi revizuite īn mod imparțial, indiferent de sex, rasă, etnie, religie etc.

Orice conflict de interese īn timpul procesului de evaluare trebuie să fie comunicat Comitetului de redacție.

Redacția īși asumă responsabilitatea pentru articole publicate pe baza comentariilor evaluatorilor și īn același timp, pe baza declarației autorilor cu privire la politica față de plagiat .

Articolele care nu īndeplinesc standardele revistei sunt returnate autorilor, cu comentarii care au stat la baza deciziei sau sunt respinse īn cazul īn care nu conțin informații noi din domeniul respective sau suficiente informații.

Politica editorială a INMATEH - AGRICULTURAL ENGINEERING JOURNAL este īn conformitate cu cele mai bune practici editoriale īn materie. Politica editorială a INMATEH - AGRICULTURAL ENGINEERING JOURNAL se bazează pe Principiile de transparență și de bune practici din editurile academice și de cooperare īntre instituții de cercetare și reviste cu privire la cazurile de integritate de cercetare ale Comitetul de Etică īn Publicare (COPE).

Instituțiile și revistele au ambele īndatoriri importante legate de cercetare și conduită īn publicare.

Instituțiile sunt responsabile pentru conduita cercetătorilor lor și pentru a īncuraja un mediu de cercetare sănătos.

INMATEH - AGRICULTURAL ENGINEERING JOURNAL desfășoară activitatea īn conformitate cu liniile directoare ale Comitetul de Etică īn Publicare (COPE) (http://publicationethics.org)

Editat de INMA Bucuresti

 

All rights reserved INMA Bucharest